Viering met Tineke Ceelen

Datum/Tijd
Datum - 06/11/2021
18:30 - 20:00

Locatie
Ontmoetingskerk

Categorieën


 

211101 Logo + tekst 645x225_120.png


Migratie in de Schrift

Dit seizoen heeft als titel: ‘De weg van de mens’ en gaat over al die honderdduizenden die het afgelopen jaar noodgedwongen huis en haard achterlieten. Deze wereldwijde migratie is helaas van alle tijden. In de Bijbel zijn de leringen hierover talloos. We willen ons openstellen voor deze vluchtende medemens in het perspectief van hetgeen de Schrift ons aanreikt.

 

Stichting Vluchteling

Aanstaande zaterdag 6 november om 18:30 uur spreekt Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling en bekend van radio en tv. Zij gaat ons meenemen op haar weg van dilemma’s, van klimaatverandering, van politiek achter de schermen en van onvoorwaardelijke liefde voor de medemens. SOVE is trots haar te mogen ontvangen, en u als lid van de Mariënburg bent hierbij eveneens van harte uitgenodigd.


stichting-vluchteling-logo.png


Vesperviering

Aansluitend gaat Wil van Egmond voor tijdens een korte viering waarbij het koor, onder leiding van Karel Baken, enkele liederen van Oosterhuis ter samenzang voorzingt. (zie de orde van dienst in de bijlage)

 

Plaats van handeling: de Ontmoetingskerk te Eindhoven aan de Meerkollaan.

 

U kunt bij deze SOVE-viering aanwezig zijn op plaats en tijd (klik HIER voor de routebeschrijving) òf via de livestream (klik HIER voor de livestream) òf nadien via ons YouTube kanaal (klik HIER voor ons YouTube kanaal)

 

Wij zien uit naar uw komst en/of deelname op 6 november. Tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Michel Besnard

Bestuurslid SOVE


Directe hulp bij acute nood

  • Tijdens de viering is er een speciale collecte. Mocht u niet kunnen ingaan op deze uitnodiging dan blijft de mogelijkheid om de goede werken van Stichting Vluchteling te ondersteunen. Door HIER te klikken kunt u rechtstreeks doneren via de website van Stichting Vluchteling.

Geef een reactie