Meedoen

KÓM naar leerhuizen en vieringen
Voel u welkom en kom een keertje langs! Klik hierboven voor de agenda-overzichten van leerhuizen en vieringen. Of gebruik de agenda op de linkerpagina. Door daar te klikken op een oranje datum vindt u direct alle informatie over de betreffende activiteit. Of klik <hier voor de lijst met alle aankomende activiteiten>. U kunt contact met ons opnemen via de gegevens op de <contactpagina>

ZÍNG mee in het projectkoor
Neem vrijblijvend deel aan een repetitie! Meldt u tevoren aan bij Michel Besnard: michelbesnard6@gmail.com

GÉÉF en word donateur
Niet te geloven… maar SOVE is financieel geheel afhankelijk van giften! Zovelen maakten in de afgelopen 10 jaar naar draagkracht onze activiteiten mogelijk. Wij danken onze donateurs van harte daarvoor en verwelkomen met open armen uw toekomstige stortingen, bijdragen, kwijtscheldingen etc. op IBAN NL06 RABO 0157 0702 04 t.n.v. Stg. Oecumenische Vieringen Eindhoven.

HÉLP en word vrijwilliger
We bestaan dankzij de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Ook vormen we een netwerk dat zich breed inzet op allerlei terreinen. Het christelijke gedachtegoed daarbij is leidend: onvoorwaardelijke liefde voor je medemens. Zoekt u aansluiting? Wenst u ondersteuning? Hebt u ideeën? Schroom niet om contact met ons op te nemen. De gegevens daarvoor vindt u <hier op de contactpagina>.

ZÓRG tijdens de activiteiten
Meedoen kan simpelweg door een half uurtje eerder naar een activiteit te komen. Geef aan dat u inzetbaar bent en er is altijd wat te doen. Vóór en ná! Vele handen maken het werk licht… We nemen het op en geven het door aan elkaar. In Godsnaam. Dat klinkt wel heel vertrouwd…

VOÉR campagne
Méér bezoekers naar onze activiteiten is een hoofddoelstelling voor het komend seizoen. Ja… “hoort, zegt het voort” is al een dingetje maar zoek nou eens naar buren, bekenden of buitenlui die de aansluiting zijn verloren. Of kom anderszins in actie!
Het verhaal van goeddoen is universeel en tijdloos. Het is de moeite waard om te blijven delen. We gaan flyers in brievenbussen stoppen, we gaan vieringen op internet streamen, nieuwsbrieven versturen, aansluiting zoeken, initiatieven ontplooien en wat al meer. Maar we hebben daarvoor wél ondersteuning nodig.
Richt u op! Strek de rug. Knipper met uw ogen. Adem een keer goed in en uit en meldt u aan via info@sove-eindhoven.nl Het is gezond voor lijf en leden maar bovenal zalvend voor het welzijn!