Ontmoetingskerk

Adres
Meerkollaan 3
Eindhoven
Noord Brabant
Regio Eindhoven
5613 BS
Nederland


ROUTEBESCHRIJVING:

Vanaf het station zuidzijde: vanaf 18e Septemberplein volgt u het Stationsplein, de Stationsweg en de Fuutlaan langs het spoor totdat u na ca. 1.200 mtr aan uw rechterhand de Meerkollaan als zijstraat ziet. De Ontmoetingskerk ligt op hoek van die driesprong.
Vanaf de rondweg: De Ontmoetingskerk ligt vlak tegen de oostelijke rondweg. Vanuit het zuiden over de Jeroen Boschlaan dan neemt linksaf de Tongelresestraat en vervolgens rechtsaf de Kievitlaan en dan rechtsaf de Parklaan, die bij de kerk op de Meerkollaan uitkomt. Vanuit het noorden voegt men op de rondweg rechts uit direct na de rotonde van de Berenkuil (onderdeel van de Insulindelaan) en houdt men steeds rechts aan. Voor de T-splitsing met de Fuutlaan ligt de kerk.
Met de buslijn 6 (vertrektijd  station Eindhoven om 17.41 en 18.11 uur) stapt u uit bij halte ‘Remise Hermes’. U loopt in de richting waarin de bus verder rijdt, maar houdt voortdurend rechts aan; bijna voortdurend iets dalend en stijgend. Na ca. 500 mtr vindt u aan uw rechterkant de Ontmoetingskerk,  Meerkollaan 3 , 5613 BS Eindhoven. Totale reistijd vanaf station ca. 12 minuten

Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Geef een reactie