Avondviering met Tineke Ceelen

Datum/Tijd
Datum - 07/11/2020
18:30 - 19:45

Locatie
Ontmoetingskerk

Categorieën


Corona, we kunnen het woord bijna niet meer horen in deze tijd. Toch zit SOVE niet bij de pakken neer: de vieringen van dit voorjaar zijn weliswaar geschrapt maar het nieuwe seizoen gaat gewoon door! Noodgedwongen zonder koorzang en zonder het uitdelen van brood en wijn, maar toch…

Tot voor kort konden zo’n 60 mensen in de kerkzaal van de Ontmoetingskerk worden toegelaten, maar ja, toen kwam de tweede golf. Tijd voor het verzetten van de bakens: de viering kan online worden gevolgd via ons YouTube-kanaal. Op het eerste gezicht misschien wat onwennig (?) maar prik daar doorheen en we voelen ons tóch samen vanachter een scherm, tablet of computer.

Het kan helaas niet anders mede gezien de leeftijd van de bezoekers. In de kerk zijn maar 8 personen aanwezig. Dat is minder dan is toegestaan maar gepast in het kader van veiligheid en bescheidenheid zo’n eerste keer.

Die viering wordt gehouden op 7 november a.s. op de gebruikelijke tijd om 18.30 uur dus. Bijzonder?

Ja want er is een bijzondere gast uitgenodigd in deze dienst: Tineke Ceelen. U kent haar vast wel van de tv, want zij is directeur van de Stichting Vluchteling en bezoekt de meest ellendige plaatsen in de wereld. Daarover en over de moeizame omstandigheden van deze mensen die je letterlijk verschoppelingen mag noemen laat zij niet na ons op tv en radio te vertellen.

Na de toespraak van Tineke Ceelen volgt een korte vesperdienst waarin Wil van Egmond voorgaat. Ronald Kamminga speelt meditatieve klassieke muziek op de piano. 

Neem vooral de moeite om de stap naar een online-dienst te proberen! Kort voor 7 november ontvangt u van ons per mail een link waarop u kunt klikken om de viering dan op uw tablet of computer te volgen. Zegt het voort!

Geef een reactie