Vredesviering Kapel

Datum/Tijd
Datum - 22/09/2019
12:00 - 13:15

Locatie
Johanneskerk

Categorieën


Vredesviering

De afgelopen vijf jaar heeft het Platform Levensbeschouwing en Vrede Eindhoven (LEV) ieder jaar een vredesviering georganiseerd; dit jaar is gekozen voor andere activiteiten (zie www.stapjesnaarvrede.nl  De Kapel, organisator van het eerste uur van de vredesvieringen, houdt deze maand wel een eigen oecumenische viering rond het thema Vrede.

Een laagdrempelige, laagliturgische en ‘light’-christelijke viering, die zal worden afgesloten met de gebruikelijke ‘vredesknaller’ van Huub Oosterhuis: Dat een nieuwe wereld komen zal! Zoals we gewend zijn uit de vredesvieringen wensen wij elkaar vrede tijdens het laatste couplet. Wie hieraan al eerder heeft meegedaan, weet hoe indrukwekkend en inspirerend dit moment zal zijn!

Sanne Rodenburg gaat voor. Aanmelden is niet nodig; de deur staat voor ieder open (zoals overigens elke zondag bijde vieringen). Neem dus gerust iemand mee en/of geef deze uitnodiging door. Je bent welkom! Vrede.

Overzicht van de liederen

  • Onze Vader verborgen
  • Wat in stilte bloeit
  • Er schreeuwt een mens onrecht
  • een lied dat nog gekozen moet worden
  • Dat een nieuwe wereld komen zal

Klik <HIER> voor de (meerstemmige) versies mee van de liederen die wij gebruiken. De koorleden die dat willen zijn welkom op onze repetitie op vrijdagavond 20 september om 19.30 uur in de Johanneskerk. Op zondag 22 september zingen we in om 11.30 uur in zaal 5 van de Johanneskerk. Viering begint om 12 uur. 

www.kapel-eindhoven.nl

Geef een reactie