Live stream viering met Dirk-Jan Bierenbroodspot

Datum/Tijd
Datum - 08/01/2022
18:30 - 20:00

Locatie
YouTube kanaal SOVE

Categorieën


Het nieuwe jaar

Op de eerste plaats wensen wij van het bestuur van Sove u van harte een zalig en gelukkig nieuwjaar.

 

Start

Pal vóór de viering van 11 december jl. moesten wij die viering afgelasten wegens de nieuwe maatregelen vanwege corona. Het was improviseren geblazen. Wij vonden het heel vervelend u te moeten teleurstellen. Wij hebben toen besloten om die viering van 11 december in zijn geheel door te schuiven naar a.s. zaterdag 8 januari.

 

De weg van de mens

Dan gaat dus voor Dirk-Jan Bierenbroodspot, die in december de dienst zou leiden. Hij behandelt dezelfde lezing als eerder gepland stond. Het gaat dus over de schepping, water, lucht, planten, dieren en… de mens geplant in de tuin van Eden. Hoe ver zijn we van die tuin afgedwaald. Planten en vele diersoorten, ja zelfs de mens wordt bedreigd.

 

Verbond van verbinding

Nu al wordt gesproken over grote mensenstromen, die op de vlucht zullen zijn voor honger en milieurampen. De migratie in de Bijbel zou opnieuw kunnen gebeuren, maar dan veel erger. Laten wij niet alleen op God vertrouwen, maar zelf de handen uit de mouwen steken. Maar vooral laten wij elkaar bemoedigen in deze moeilijke tijden en elkaar niet afvallen. Zeker zal Dirk-Jan Bierenbroodspot ons bij de hand nemen.

 

Alléén live-stream

Helaas kunnen maar enkelen in de kerk aanwezig zijn vanwege de epidemie, maar wij sporen u aan om de dienst te volgen thuis via onze streamingsdienst. Ja, er wordt ook op bescheiden schaal gezongen; de liederen kunt u thuis op het scherm zien en waarom zou u ze niet meezingen? Tot a.s. zaterdag om 18.30 uur.

 

Met vriendelijke groet,

Michel Besnard Namens SOVE

 

220108 Vries 645x215.png


Aanvullende informatie

De viering wordt live gestreamd in ons YouTube kanaal. De link naar de dienst is als volgt: https://youtu.be/6bOgByw-W20 Vooraf inschrijven is niet nodig. Klik op 8 januari vanaf 18:25 uur op voorafgaande link en u bent live getuige van de viering in de Ontmoetingskerk.

 

Ons YouTube kanaal bevat het archief van al onze vieringen. Met één druk op de knop kunt u de eerdere streams nogmaals bekijken. Probeer het, en maak uzelf vertrouwd met een van de wonderen van deze tijd! Succes.