Seizoen 2021-2022

Vieringen, koorrepetities en leerhuizen tussen september en juni. Maandelijkse livestream via het SOVE YouTube kanaal. Schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang tijdig alle informatie.

211106 klaar.png

Geluksvogels!
We prijzen ons gelukkig dat we post-pandemie zijn begonnen aan een nieuw seizoen 2021-2022: het koor repeteert alweer onder leiding van een herboren dirigent Karel Baken; de vieringen zijn ingepland met aansprekende voorgangers en ook Alex van Heusden staat te popelen om te kunnen aanvangen met zijn leerhuizen. Het volledige jaarprogramma vindt u op onze site: www.sove-eindhoven.nl De tijd is daar om u aan te sporen om de inzet van velen te honoreren met uw aanwezigheid tijdens deze bijeenkomsten. U bent van harte welkom!

De weg van de mens
Bij de vaststelling van een jaarthema gaf de verbinding met al die honderdduizenden die het afgelopen jaar noodgedwongen huis en haard achterlieten, de doorslag. En ook de parallel met het boek der boeken was gauw gelegd. “Migratie” is een wijdverbreid thema in de Bijbel en de leringen hierover zijn talloos. Hoort over deze zoektochten en neemt deel aan de leerhuizen: steeds op de derde donderdag van de maand vanaf 19:00 uur tot omstreeks 20:30 uur.

1e viering van dit seizoen
De fijne momenten waarin we luisteren naar mooie teksten en muziek, naar inspirerende toespraken en naar de stilte in onszelf zijn dichterbij dan u denkt! Op 6 november om 18:30 uur starten we met een bijzondere gast als spreker: Tineke Ceelen, directeur van stichting Vluchteling, bekend van radio en tv. Zij reist de hele wereld over om vluchtelingen- en opvangkampen te bezoeken en zij getuigt niet aflatend van de ellende die zij daar tegenkomt en de noodzaak daarop actie te ondernemen.

SOVE bits en bytes
Ons YouTube kanaal bevat de registraties van de vieringen van het afgelopen jaar. Te zien aan de vele honderden weergaven voorzien deze in een behoefte. Voor 2021-2022 gaan we dus door met het streamen van onze vieringen. Let wel: er gaat niks boven een viering in gezamenlijkheid! Voor hen die zich wat minder gemakkelijk kunnen verplaatsen is het echter een uitkomst. Bovendien kunt terugblikken op de inspiratie van uw keuze. Ook de leerhuizen gaan we ZOOMEN. Alex van Heusden achter de camera in Amsterdam en u thuis, luisterend of juist participerend als daartoe aanleiding is.

Samengevat
Ga alvast nu naar de website en reserveer de data van uw keuze in uw agenda. Voorafgaand aan iedere activiteit ontvangt u een nieuwbrief met nadere informatie zoals de ‘Vieringboekjes’ van de hand van Jacqueline Taheij of de hand-outs van Alex van Heusden. Verheugd u terug te zien bij onze activiteiten. Zo kunnen we er echt zijn voor elkaar: toegewijd en onbaatzuchtig.

Welkom bij onze frisse herstart!